Risotto to jedno z moich ulubionych dań, Przemka zresztą też. Podaję je często dodając ulubione składniki. Dziś padło na ośmiornicę gotowaną na winie z czosnkiem i
Moje Małe CzarowanieMam dzisiaj coś dla absolutnych grzybowych psycho-fanów! Ultra azjatycki grzybowy stir-fry z boczniakami i shitake, w którym znajdziecie też m.in. bardzo ciekawe grzybki słomkowe
Flymetothespoonbeta-glukany pomagają obniżyć poziom cholesterolu i kwasów żółciowych w jelitach, wchłaniając je i zapobiegając ich przechodzeniu do jelit. Napój ryżowy. Napój ten jest wytwarzany z ziaren ryżu, świeżych, zmielonych i ugotowanych, a następnie poddanych fermentacji. Jest to lekki i słodki napój, który jest łatwo przyswajalny. Zawarty w nim tryptofan i witaminy z grupy B dostarczają energii i zapewniają równowagę
ProstePesto.plKażda przygotowywana zupa pomidorowa powinna być esencjonalna i aromatyczna. To właśnie dobrej jakości pomidory tworzą i budują smak całego dania. Tym razem przygotowuję zupę pomidorową z
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Można je przygotować niemalże ze wszystkiego. Na blogu znajdziecie już m.in. kotlety z buraka i kaszy jaglanej, klasyczne kotlety warzywne , bezbłędne kotlety z kalafiora oraz kotlety z marchewki i ryżu. Tym razem nadszedł czas na wykorzystanie kolejnego popularnego warzywa… Selera! Nawet jeśli wydaje Ci się, że nie przepadasz za selerem, to kotleciki z selera na pewno Ci posmakują! Chrupiąca
Blendmanłyżki miodu pół szklanki bulionu lub wody kieliszka wina (białe lub czerwone, bo oba pasują do kaczki : ) ) polecam rieslinga – wino idealnie będzie też pasowało do upieczonej kaczki oraz ugotowanego ryżu jaśminowego tartych buraczków na ciepło Jeśli spodobał Ci się ten wpis, odwiedź mój Fanpage na Facebooku – będziesz na bieżąco z kolejnymi pysznymi wpisami Znajdziesz mnie również na Instagramie
Eat me! Fit me!patelnię. Gotuj na małym ogniu przez ok. 5 minut. Dodaj mąkę rozmieszaną w wodzie i wymieszaj. Sos po chwili zgęstnieje. Dodaj upieczone tofu i dokładnie wymieszaj. Podawaj z ryżem i brokułem. Przygotowałeś/aś ten przepis? Podziel się efektem! Zostaw komentarz poniżej. Nie zapomnij też oznaczyć @przepisynatalerzu i dodać hashtag #przepisynatalerzu na Instagramie i na Facebooku! The post Tofu
Na-talerzu.pl