Kochani, wczoraj prowadziłam wirtualną lekcję gotowania dla mojego przyjaciela A. (US soldier stacjonujący w Korei Południowej). Priorytetem była szybkość, smak i wartości odżywcze. W związku z
Spektrum SmakuKiedy na dworze jest tak gorąco, zupełnie nie mam ochoty na jedzenie. Pilnuję jednak regularnych posiłków i staram się nie omijać pory jedzenia :) Nawet, jeśli
Spektrum SmakuWakacyjny i morski obiadek, takie 2 w 1 dzisiaj Wam prezentuję. Pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie, bo to lato w tym roku, hmmm, takie bardzo
SMYKWKUCHNIZapraszam na lekką sałatkę na bazie sałaty z dodatkiem kawałków tuńczyka. Do tego trochę ogórka, pomidora, oliwek i pyszna uczta gotowa. Przy okazji chcę zaprezentować piękna
Monia miesza i gotujeZ kuchni włoskiej wypróbowałam już wiele, nie wypróbowałam natomiast tych najprostszych przepisów i jednym z nich jest Spaghetti alla puttanesca. Tłumaczenie nazwy to makaron w stylu
Moje Małe CzarowanieSkładniki: śledzie 1 kg, olej rzepakowy 3/4 szklanki, przyprawa Harrisa Royal Brand 4 łyżki, kucharek 1 łyżeczka, sok z cytryny 1 cytryna nieduże świeże śledzie bez
W Mojej Kuchni LubięSkładniki: 1 makrela wędzona 1 ogórek kiszony 2 jajka 1/2 cebuli łyżka majonezu 2 łyżki musztardy sól,pieprz Wykonanie: Jajka ugotować na twardo. Rybę obrać ze skóry i dokładnie obrać z ości. Cebulę, ogórka oraz jajka pokroić w drobną kosteczkę. Wszystko przełożyć do miseczki i wymieszać z majonez oraz musztardą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego
magiczna kuchnia KasiJeśli ma być zdrowo to na myśl przychodzą Mi najróżniejsze sałatki. Dziś proponuje taką z kuskusem. Szybko się ją przygotowuje a jest na prawdę smaczna.Bez
Z Majeczką w kuchniPlacki z tuńczyka świetnie sprawdzają się jako przekąska, ale także jako lekki obiad lub kolacja. Smak pozytywnie zaskakuje, u mnie na stole goszczą od dawna i
Symfonia smakowaProponujemy sałatkę bogatą w wapń a na dodatek bardzo smaczną. Składniki: -puszka sardynek w oleju -1/2 średniego brokuła -ok. 10 dkg fasolki szparagowej
Maminek kulinarnyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuosuszamy i kroimy w drobną kostkę. Ziemniaki obieramy i ścieramy na drobnych oczkach. Cebulę obieramy ,siekamy i razem z pokrojonym w kostkę boczkiem podsmażamy. W misce dokładnie łączymy rybę ,ziemniaki ,cebulę z boczkiem ,mąkę ,posiekaną natką pietruszki ,imbir ,jajko i sok z cytryny ,doprawiamy pieprzem. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor
R'n'G KitchenWersja na słodko z dodatkiem rodzynek i żurawiny połączonych miodem. Składniki 500 g filetów ze śledzia 5 cebul 1 łyżka koncentratu pomidorowego 100 ml oleju 100
R'n'G KitchenDla miłośników śledzia. Subtelny w smaku. Składniki 500 g filetów śledziowych 1 l mleka 2 pęczki koperku 500 ml śmietany cebula cukier pieprz Przygotowanie Śledzie
R'n'G Kitchen