I made bread first time in my life and I have to tell you to make bread is a real challenge and real satysfaction.Zrobiłam chleb
Kulinarna rozmowaIngredients:watermelon peeled, prickly pear peeled, grapes, blueberries Składniki:arbuz obrany,opuncja obrana ze skóry,winogrona,borówkiArrange the fruit in the bowl. Chill in the fridge
Kulinarna rozmowaTaste of tomato soup always reminds me of home. My mum's version is the best of course, but I tried to experiment a little and
Kulinarna rozmowaThis lemon tart is a french classic. I love that tangy taste and I hope you will like it too.Tatra cytrynowa to klasyka kuchni francuskiej. Uwielbiam
Kulinarna rozmowaAs colder days approach I have been craving food that will make me warm. Creamy soups are perfect this time of the year. It's good
Kulinarna rozmowaThis quiche is really delicate in taste. The filling is like a fluffy cloud of goodness. It is perfect lunch option, something you can take to
Kulinarna rozmowaToday is a gray autumn day so on the better mood I propose a little delicious chocolate.Ingredients200 g dark chocolate (50-60% cocoa)100 g
Kulinarna rozmowaThis fantastic pate will taste delicious if will be chilled for a couple of hours. But if you haven't time serve it right away. Ingrediens
Kulinarna rozmowaHappy New Year! Szczęśliwego Nowego Roku!There is a big possibility that today is a hangover day. Celebrating New Years Eve until early morning hours can
Kulinarna rozmowaCałe życie broniłam się przed zakwaszaniem barszczu czerwonego octem. Gotowałam barszcz dodając zrobiony wcześniej zakwas lub sok z cytryny. Wiele osób w Rodzinie używało jednak ocet
Buniabaje w kuchniŁososia dokładnie myjemy i osuszonego nacieramy oliwą z oliwek i mieszanką z 1 płaskiej łyżeczki soli i słodkiej papryki.Grillujemy z dwóch stron po 5-6 minut.Awokado
Kredowe MenuSkładniki: ciasto:ok. 2 szklanki mąki,10 g świeżych drożdży,1 łyżka oleju,60 ml mleka,60 ml wody,dwie szczypty cukru,szczypta soli.dodatki:1/2 puszki
Aga w kuchniCzęść rybna:350 g filetów z dorsza (świeże lub mrożone) lub innej ryby o białym mięsieMarynata:2 łyżeczki sosu sojowego1 łyżeczka curry w proszku2 łyżeczki miodu2
Świat Domowej KuchniNa niebie płatek śniegu tańczy...A ja pije sobie skórki pomarańczy...Nowy Rok jakoś nie zabłysnął pięknym jasnym porankiem. Wręcz przeciwnie. Leje i natychmiast zamarza wszystko
Z Kuchni Do Kuchni..nieważne, obie nazwy są poprawne. Typowo wigilijna potrawa u mnie w domu. Z dodatkiem grzybów.Prosta do wykonania, ale jedzona tylko przez Święta Bożego Narodzenia i
Z Kuchni Do Kuchni