Gdy mój luby zobaczył te jajka to zadał mi pytanie... "czy to jajka dinozaura?" :) A do zrobienia takich jajek potrzebna Wam tylko
Aga w kuchniSkładniki: 3 szklanki mąki, 300 g liści szpinaku, 1 szklanka ciepłej wody, 1 opakowanie suchych drożdży Dr. Oetkera, 1 łyżeczka soli, 1 łyżeczka cukru, 1 żółtko
Aga w kuchniBananowy koktajl sojowy Cytrynowe wspomnienie Drink z limonką Grzaniec wiśniowy Herbata aroniowa z miodem i wanilią Kawa latte z cynamonem Kawa mrożona z lodem na patyku
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie makaronu muszle 3 kolory Czaniecki, 1 szklanka kaszy jaglanej Kupiec, 300 g mięsa mielonego, 1 mała cukinia, 1 cebula, 1/3 czerwonej papryki, 1/3
Aga w kuchniFaszerowane muszle Faszerowane muszle kaszą Kokardki z brokułami Lazania z sosem bolońskim i szpinakiem Lazania ze szpinakiem Makaron w sosie pomidorowym Makaron wegetariański Makaron z łososiem
Aga w kuchniSkładniki: 100 g rukoli, 90 g sera grana padano, 200 ml oliwy z oliwek, 1 ząbek czosnku, 100 g orzechów włoskich, sól morska, pieprz czarny
Aga w kuchniA'la roladki schabowe Devolaile w płatkach owsianych Drobiowe roladki z pokrzywą Drobiowe roladki z papryką na dyniowych kluseczkach Drobiowe roladki z żółtym serem Drobiowe
Aga w kuchniSałatki Caprese z oliwkami i bazylią Mini sałatki Mini caprese Sałatka grecka Sałatka wiosenna Sałatka z burakami Sałatka z burakami i płatkami migdałowymi Sałatka z figami
Aga w kuchniSkładniki: 6 płatów makaronu do lazanii, 500 g świeżego szpinaku, 5 łyżek kwaśnej śmietany, 1 ząbek czosnku, sól morska, pieprz czarny, suszone pomidory z bazylią i
Aga w kuchniSkładniki: 250 ml kremówki, 200 ml mleka, 2 łyżeczki cukru, 1 laska wanilii, 1 saszetka herbaty sweet cherry Teekanne, 1 łyżeczka żelatyny. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 250 g fileta pstrąga łososiowego, sól morska Kamis, pieprz czarny Kamis, tymianek Kamis, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, ćwiartka cytryny. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie makaronu kokardki, 250 g mrożonej zielonej fasolki, 1 cebula, 500 g mięsa mielonego, 2 łyżki koncentratu pomidorowego, 1 ząbek czosnku, rukola , sól, pieprz
Aga w kuchniSkładniki: 2 szklanki mąki, 0,5 szklanki cukru, 4 żółtka, 150 g margaryny, 4 jabłka, 2 łyżeczki cukru waniliowego, 1 łyżeczka cynamonu. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 2 garście roszponki, 1 plasterek pomarańczy, 1 plasterek grapefruita, 1 plasterek ananasa, kilka malin. sos: 2 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczka oliwy z oliwek
Aga w kuchniSkładniki: 250 ml kremówki, 200 ml mleka, 1 laska wanilii Kamis, 2 łyżeczki cukru, 50 g malin. Przygotowanie: W rondelku podgrzewamy kremówkę
Aga w kuchni