Składniki: 1 podwójna pierś kurczaka, 3 łyżeczki przyprawy do drobiu, 250 g świeżego szpinaku, 2 jajka ugotowane na twardo, 1 ząbek czosnku, 2 łyżki masła, sól
Aga w kuchniSkładniki: 250 g makaronu świderki Czaniecki, 1 czerwona papryka, 150 g mrożonych kurek, 1 podwójna pierś kurczaka, 200 ml kremówki, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 2
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie sałat, 1 czerwona papryka, kilka pomidorków koktajlowych, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich, 2 łyżeczki soku z cytryny, sól, pieprz
Aga w kuchni1 i 1/3szklanki mąki, 100 g białej czekolady, 2 garście suszonej żurawiny, 1/2 łyżeczki sody, 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, 100 g miękkiego masła, 1/3
Aga w kuchniSkładniki: 1 szklanka malin (u mnie mrożone) 1 łyżka miodu, 3 łyżki płatków migdałowych, 40 g mąki, 35 g cukru, 35 g masła. Przygotowanie:
Aga w kuchniDrobiowe szaszłyki z ananasem Drobiowe szaszłyki z roladek Faszerowane cukinie Grillowane cukinie Grillowany indyk z cukinią Grillowana karkówka z ziemniakami Grillowana papryka z serem Grillowane pieczarki
Aga w kuchni2 piersi kurczaka, 400 g pieczarek, 400 g makaronu tasiemka Czaniecki, 3 łyżeczki przyprawy do drobiu, 1 łyżeczka ziół prowansalskich, 1 ząbek czosnku, 2 łyżki oleju
Aga w kuchniSkładniki: 2 patroszone pstrągi, 2 plasterki cytryny, 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego, 1/2 łyżeczki suszonej natki pietruszki, 1 łyżka oliwy z oliwek. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 1 kostka masła, 1,5 szklanki mąki pszennej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 2 marchewki, powidła śliwkowe, cukier puder. Przygotowanie:
Aga w kuchniSKŁADNIKI: 200 g makaronu tasiemka Tagliatelle, 2 świeże pomidory, 1 puszka pomidorów, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 1 łyżka parmezanu, 2 łyżki masła, sól, pieprz. Przygotowanie
Aga w kuchniSkładniki: 1,5 szklanki mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 100 g gorzkiej czekolady, 3 łyżki kakao, 3/4 szklanki cukru, 2 łyżeczki cukru waniliowego, 150g
Aga w kuchniSkładniki: 4 małe papryki, 1 serek camembert, 30 g żółtego sera, 1 łyżka oliwy z oliwek, natka pietruszki, sól, pieprz. Przygotowanie: Papryki
Aga w kuchniSkładniki: 500 g dużych pieczarek, 1 mała cukinia, 1/4 czerwonej papryki, 1 ząbek czosnku, 1 mała cebulka, 1 łyżka natki pietruszki, 2 łyżki masła, sól, pieprz
Aga w kuchniSkładniki: 1/3 opakowania makaronu ryżowego, 3 łyżki ketchupu, 4 jajka ugotowane na twardo, 4 łyżki szczypiorku, 3 łyżki majonezu, 4 łyżki startego żółtego sera. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: kilka pomidorków koktajlowych, 2 garstki rukoli, 1 mozzarella w kulce lub kilka małych kulek, 2 łyżki oliwy z oliwek, bazylia suszona. Przygotowanie:
Aga w kuchni