Składniki: 2 garście roszponki, 1 garść malin, 1/2 sera camembert, kilka orzechów włoskich, 1 łyżeczka cukru. Przygotowanie: Roszponkę układamy na talerzu. Następnie kroimy
Aga w kuchniSkładniki: 250 g filetu łososia, 2 plasterki masła czosnkowego, sól morska, pieprz czarny, tymianek, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, ćwiartki cytryny i limonki. Przygotowanie:
Aga w kuchniBigos Buritto Ciabatta z oscypkiem i pomidorami Galantyna Glazurowane marchewki Grissini z tymiankiem Grzybki Jajko na bekonie i rukoli Kapusta z grzybami Klops z papryką
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie makaronu rurki, 2 piersi kurczaka, 4 łyżeczki przyprawy do gyrosa, 1 czerwona papryka, 1 pomidor, 1 por, 1 cebula, 400 ml sosu meksykańskiego
Aga w kuchniSkładniki: 1 kg żeberek, 1/2 łyżeczki kolendry, 4 łyżeczki majeranku, 1 łyżeczka papryki, 1/2 łyżeczki chilli, 2 łyżki miodu, sól, pieprz, ryż basmati. Przygotowanie:
Aga w kuchniSkładniki: 100 g gorzkiej czekolady, 2 łyżki masła, 1 szklanka cukru, 2 jajka, 2 szklanki mąki, 1 łyżeczka rozpuszczalnej kawy, 1 łyżeczka olejku waniliowego, szczypta soli
Aga w kuchniSkładniki: 500 ml domowego koncentratu pomidorowego, 400 g mięsa mielonego, 2 łyżeczki bazylii, 2 ząbki czosnku, 1/2 cebuli, 1 łyżeczka słodkiej papryki, szczypta chilli, sól, pieprz
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie makaronu świder Czanieckie 3 garście rukoli Fit&Easy, 400 ml kremówki, 2 łyżeczki przyprawy do kurczaka, 1 podwójna pierś kurczaka, 50
Aga w kuchniSkładniki: 500 g mięsa od szynki, 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, 1 papryka, 1 cebula, 1 kostka wołowa, 1 łyżka mąki, sól, pieprz, 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich
Aga w kuchniSkładniki: 1 opakowanie makaronu rurki Czaniecki, 2 garście rukoli, 1 podwójna pierś kurczaka, 1 por, 300 g pieczarek, 1 cebula, 2 łyżeczki przyprawy do drobiu, sól
Aga w kuchniSkładniki: 1 garść roszponki Fit&Easy, kilka żółtych pomidorków, 2 łyżki kiełków, 1 łyżka orzechów włoskich, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 łyżeczka soku z
Aga w kuchniSkładniki: 1 jajko, 5 plasterków wędzonego boczku, 1 garść rukoli, 2 łyżki oleju, sól, pieprz. Przygotowanie: Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy plasterki
Aga w kuchniSkładniki: 1 szklanka mąki, 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, 30 ml naparu z herbaty irish cream, 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej, 1 łyżeczka kawy sypanej, 2 łyżeczki
Aga w kuchniKrewetki z czosnkiem i posiekaną natką pietruszki to chyba najprostszy i zarazem najlepszy sposób na ich przygotowanie. Nie chwaląc się wyszły przepyszne... i bardzo
Aga w kuchni