Faszerowane muszle kaszą

Faszerowane muszle kaszą

Faszerowane muszle kaszą

Składniki: 1 opakowanie makaronu muszle 3 kolory Czaniecki, 1 szklanka kaszy jaglanej Kupiec, 300 g mięsa mielonego, 1 mała cukinia, 1 cebula, 1/3 czerwonej papryki, 1/3 żółtej papryki, 1/3 zielonej papryki, 30 g żółtego sera, 1/3 szklanki bulionu, 2 łyżki natki pietruszki, 2 łyżki ketchupu, sól, pieprz czarny, bazylia. Przygotowanie:      Muszle gotujemy al dente w osolonej wodzie. Na patelni podsmażamy cebulkę pokrojoną w kostkę z mięsem mielonym. W rondelku gotujemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza, papryka, mielone, mięso, kasza jaglana, mięso mielone, ser żółty, ser, cukinia, pietruszka, makaron, makarony, cebula, lekka, papryka faszerowana, cukinia faszerowana, makaron z serem, makaron z patelni, zapiekanka makaronowa

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.