Składniki: 1 kg karkówki, 300 g kapusty kiszonej, 20 szt. śliwek suszonych, garść suszonych grzybów, 5 pieczarek, 1 cebula, 1 łyżka klarowanego masła, 2 łyżki musztardy
kolorowotorcikowo2 szkl. mąki pszennej 125 g masła 3 łyżki cukru 3 jajka 2 szklanki mielonego maku, np BackMit 200 ml słodkiej śmietanki 18% 2 łyżki cukru
kolorowotorcikowoSkładniki: 250 g cukru 4 torebki herbaty Earl Grey 230 g masła miękkiego 4 jajka 230 g mąki pszennej 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 80
kolorowotorcikowoBiszkopt: 5 jaj 1 szklanka cukru 1 1/3 szklanki mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Mus czekoladowy: 200 g czekolady mlecznej 100 g czekolady gorzkiej
kolorowotorcikowoSkładniki: 1długa bułka wiejska ( np. z Tesco ) 1 mała cukinia 1 opakowanie szpinaku baby granat ser camembert serek kozi masło Wykonanie: Szpinak umyć, osuszyć. Cukinię
kolorowotorcikowoSkładniki: 100 g miękkiego masła 2 jajka 1/2 szklanki cukru 1 i 1/4 szkl. mąki pszennej 1/4 łyżeczki soli 2 płaskie łyżeczki proszku do
kolorowotorcikowoSkładniki: 1/2 opakowania spaghetti Pełne Ziarno Lubella 1 opakowanie świeżego szpinaku 5-6 średnich pieczarek 1/2 cebuli 2 ząbki czosn 2 łyżki mleka 3,2% 100
kolorowotorcikowoBiszkopt: 1 jajko 2 białka 3 łyżki cukru 4 łyżki płaskie mąki pszennej Krem budyniowy: 350 ml napoju waniliowego Alpro 2 łyżki cukru 2 żółtka 2
kolorowotorcikowoSkładniki: 1 szkl. płatków owsianych całych 2 łyżki otrąb owsianych KUPIEC 2 łyżki mąki razowej pszennej 1 łyżka płynnego miodu 1,5 łyżki oleju rzepakowego 1
kolorowotorcikowoSkładniki: 4 ćwiartki z kurczaka 1,5 cytryny 80 ml oliwy 2 płaskie łyżeczki soli ziołowej KAMIS 2 łyżki tymianku świeżego ( listków) 2 łyżki rozmarynu KAMIS
kolorowotorcikowoSkładniki: 200 g białej czekolady 3 łyżki mleka w proszku 100g wafli tortowych 1 łyżka masła około 20 migdałów całych 50 g wiórek kokosowych papilotki Wykonanie
kolorowotorcikowoSkładniki: 1/2 mocno dojrzałego ananasa 1,5 banana 150 ml jogurtu naturalnego dodatkowo: pestki granatu listek bazylii lub mięty Wykonanie: Z ananasa odciąć liście. Owoc przekroić
kolorowotorcikowoNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle
kolorowotorcikowoKochani, od dziś na kolorowo-torcikowo rusza nowy cykl postów zatytułowanych "Torcikowa szkoła" W ramach "Torcikowej szkoły" przekazywać Wam będę istotne wskazówki dotyczące
kolorowotorcikowoCIASTO: Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE 120 g masła 1 szkl. mąki pszennej odrobina wody 1/2 łyżeczki soli FARSZ: 4
kolorowotorcikowo