Czy na pikantne zupy jest pora tylko zimą ? Gdy trzaskający mróz za oknem ?Oj, nie. Rozgrzewająca zupa jest dobra zawsze. Moja propozycja jest pikantna, ale nie ciężka. Także na wiosenne, chłodniejsze dni zdecydowanie polecam ! Składniki:1,5 l wywaru drobiowo-warzywnego1 marchew 1 cebula1 szkl. zielonej soczewicy 1/3 kapusty włoskiej150 ml przetartych pomidorów lub 1 łyżka koncentratu pomidorowegosól, pieprzognista mieszanka przypraw KAMISdodatkowo:200 g dobrej kiełbasy50 g sera żółtego... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...