 Focaccia alla pizza 272
Focaccia alla pizza 272Po zrobieniu pierwszy raz focaccia robię ją bardzo często. Ostatnio zrobiłam z dodatkami alla pizza, pyszności :) Czytaj więcej »
Ana Mari's world Focaccia alla pizza 272
Focaccia alla pizza 272Po zrobieniu pierwszy raz focaccia robię ją bardzo często. Ostatnio zrobiłam z dodatkami alla pizza, pyszności :) Czytaj więcej »
Ana Mari's world Szybka przekąska z awokado / Quick snack with avocado 124
Szybka przekąska z awokado / Quick snack with avocado 124SONY DSC Przepis na tę przekąskę jest prosty, a wykonanie wręcz banalne, idealne rozwiązanie na imprezy czy wieczorny seans przed telewizorem! Recipe for that snack is simple, and making it is easy, perfect option for a party or evening with a movie at home! SKŁADNIKI: cienko krojony wędzony boczek awokado suszone śliwki INGREDIENTS: thinly sliced bacon avocado dried plums Awokado
Martyna Cooks Karnawałowe roladki z szynką i serem 151
Karnawałowe roladki z szynką i serem 151serem przygotowałam jako przekąskę na moje urodziny. Wierzcie mi, że nie spodziewałam się, że tak szybko znikną i będą tak bardzo smakować. Nawet mój wybredny tata się nimi zajadał, a na następny dzień pytał, czy jeszcze mi może zostały. Przede wszystkim jest to szybka przekąska, a takie są najlepsze na każdą okazję, czy to imprezę karnawałową, czy też urodziny. Koniecznie
Passions hobbies life Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i suszonymi pomidorami 220
Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i suszonymi pomidorami 220Sałatka z gruszką i serem pleśniowym to mój hiiiiit ❤️ Uwielbiam ją, a dziś dodatkowo dodałam do niej kilka malin, orzechy włoskie i suszone pomidory - na wypasie
Czarnawisienka Tapenada (pasta oliwkowa) 165
Tapenada (pasta oliwkowa) 165Na dzień dobry (późne dzień dobry bo internet odmówił posłuszeństwa) grzanki z TAPENADĄ czyli PASTĄ OLIWKOWĄ, pomidorkami koktajlowymi i serem feta i świeżą bazylią 🌱🍞🍅 Do
Czarnawisienka Tzatziki 199
Tzatziki 199Sos (dip) Tzatziki to moja ostatnia miłość. Najbardziej lubię go z pitą i gyrosem. Jest mega orzeźwiający, lekki i naprawdę - pyszny! U mnie z ogromną
Czarnawisienka Brokułowe jajeczka faszerowane 1343
Brokułowe jajeczka faszerowane 1343Brokułowe jajeczka faszerowane Jajka, brokuł, szynka i papryka to bardzo smaczne połączenie smakowe. Pyszne i efektowne jajeczka faszerowane mogą być ciekawym pomysłem na wielkanocne śniadanie lub
Blog z Apetytem Różowe naleśniki na wytrawnie 337
Różowe naleśniki na wytrawnie 337Naleśniki z sokiem buraczkowym, faszerowane pikantnym serem, szynką, delikatnym ogórkiem i natką pietruszki. Na drugie śniadanie, jako przekąska, a krojąc na 2 cm kawałki jako przystawka na imprezy! Składniki: na naleśniki: ok 50 ml soku z buraków, szklanka mleka, ok 200 g mąki, jajko, 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki cukry, 3 łyżki oleju, na farsz
Lena Gotuje Klasyczny boeuf strogonow. Przepis krok po kroku. 151
Klasyczny boeuf strogonow. Przepis krok po kroku. 151Klasyczny bouef strogonow Klasyczny bouef strogonow. Składniki: 750 g udźca wołowego 50 g masła 2-3 cebule 500 g pieczarek 3 liście laurowe 4
kuron.com.pl Przysmak rybny 181
Przysmak rybny 181Świetna przekąska! Zarówno w domu np. na kolację, jak i na imprezę. Wyrazista, lekko pikantna. Ponieważ niedługo wieczór Andrzejkowy, przyda się na domowe party 😊 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName
Kulinarne przemyslenia Klasyczny bouef strogonow. Przepis krok po kroku. 209
Klasyczny bouef strogonow. Przepis krok po kroku. 209Klasyczny bouef strogonow Klasyczny bouef strogonow. Składniki: 750 g udźca wołowego 50 g masła 2-3 cebule 500 g pieczarek 3 liście laurowe 4
kuron.com.pl Fit serniczki waniliowe z czekoladą 156
Fit serniczki waniliowe z czekoladą 156puszyste, lekkie i bardzo waniliowe. A do tego pyszna gorzka czekolada. Można je też wzbogacić o świeże lub mrożone owoce. Takie serniczki to doskonała przekąska, ale świetnie sprawdzą się także jako deser np. na imprezę. Serniczki podczas pieczenie mocno wyrastają, ale niestety później równie mocno opadają. Można spróbować pod koniec pieczenia stopniowo zmniejszać temperaturę, a później zostawić serniczki
Healthy food explorer