Baba ghanoush "po polsku"
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Baba ghanoush "po polsku"
#babaghanoush #porzeczki #bakłażan #tahini #pastakanapkowa #natkapietruszki #nakanapkę #kumin #cytryna #czosnek #oliwa Uwielbiam pasty kanapkowe, a dlaczego? Jest ku temu parę powodów: Po pierwsze to cudowne rozwiązanie na zwiększenie ilości warzyw w swoim jadłospisie, dlatego bardzo często zalecam je swoim pacjentom. Można je zrobić raz, schować do pudełka lub słoika i jeść cały tydzień. Posmarowanie kanapki pastą zajmuje jakieś 5 sekund, więc może to być Twoje najszybsze śniadanie na świecie. Są zdrowsze ...
Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk klinicznyAutor
Katarzyna Skórska
Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, porzeczki, czerwona porzeczka, śniadania, kanapki, grill, pieczywo, kanapka, pasta kanapkowa, przekąski, impreza, rosół, przekąska, przekąski na impreze
Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję