Nie wiem jak Wy, ale ja uważam jajka przepiórcze za niezwykle urocze i nie wyobrażam sobie świąt bez nich. Najczęściej pojawiają się jako dodatek do żurku
FlymetothespoonZimna, kolorowa przystawka z galaretki w kształcie świątecznej babeczki, z delikatnym kurczakiem, jajkiem i warzywami nie tylko świetnie smakuje, ale z pewnością będzie efektowną ozdobą Wielkanocnego
Szalona Kuchnia EwelinyCo powiecie na drobiową roladę (pieczeń) z posiekanymi jajkami i serem, zamiast tradycyjnej pieczeni rzymskiej? Moim zdaniem to miła odmiana. Lżejsza, delikatniejsza, ciekawsza. Baaardzo smaczna. Smakuje
Smaki Na TalerzuPrzygotowania do świąt wielkanocnych nabierają tempa, a ja mam dla Was kolejny przepis na pyszne jajka faszerowane. Tym razem przygotowałam jajka faszerowane tuńczykiem w dwóch wersjach
Codzienne GotowanieJajka faszerowane ziołami 🌿🐣 Nie dość, że wyglądają mega wiosennie to dzięki różnym ziołom mają niepowtarzalny smak. Jest to bardzo prosty i przyjemny przepis na odczarowanie klasycznych
CzarnawisienkaJajka faszerowane pastą z serkiem topionym. Dziś mam dla Was przepis (pomysł) na jajka faszerowane pastą z serkiem topionym. Tak przygotowane jajka sprawdzą się zarówno na
Słodkie okruszkiNa temat kiszonek już kiedyś się rozpisałam – kisząc buraki . Nie będę się więc powtarzać. Tym razem w słoiku zamykamy marchew, chrzan i imbir i czekamy
wiecejwarzyw.plDoskonały posiłek do pracy, szkoły czy po prostu w domu. Bardzo szybkie i smaczne danie. Zawiera pełen zestaw składników mineralnych. Składniki: 200g mięsa mielonego z indyka
Truskawkowa FiestaSuper prosta, nie zawierająca "tony" cukru, ale naturalne słodziki! W sam raz dla gościa przy kawie. Składniki: Tarta: 2 jaja 125g mąki pszennej pełnoziarnistej 25ml oleju
Truskawkowa FiestaJajka faszerowane to jedna z podstawowych pozycji na świątecznym stole. Przepisów na nadzienia do jajek jest sporo, bo tak naprawdę to można faszerować je czym tylko
Kuchnia MagdaLenyJajka faszerowane to jedna z podstawowych pozycji na świątecznym stole. Przepisów na nadzienia do jajek jest sporo, bo tak naprawdę to można faszerować je czym tylko
Kuchnia MagdaLenyNie zawsze musi być mięso, nie zawsze musi być tłusto i nie zawsze musi być niezdrowo :) Możemy w bardzo szybki sposób przygotować pyszną sałatkę dosłownie z
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jajka barwione koncentratem barszczu, faszerowane botwinką i kozim serem. Pyszne i wyjątkowo proste do przygotowania. Jajka mają delikatny smak buraków, który idealnie współgra z farszem. Różowe
Oryginalny smak