Dziś już ostatni dzień Pieczarkowego Tygodnia , z tej okazji postanowiłam przygotować coś innego, a o czym myślałam już od dawna - carpaccio z pieczarek. Ponieważ często zdarzało
Codzienne GotowanieDziś zapraszam Was na bardzo proste, szybkie, ale oczywiście niezwykle smaczne danie, które idealnie nadaje się na wiosenny czy letni stół, np. jako dodatek do grilla
Codzienne GotowanieDziś wraz z Mopsem postanowiłyśmy przygotować kotleciki z bobu. Bób jest wspaniałym warzywem i trzeba z niego korzystać w sezonie, ponieważ jest dostępny jedynie przez krótki
Codzienne GotowanieWczorajszy dzień wraz z dzisiejszym poświęcam nauce. Niestety.. wiem, że nie uda mi się nauczyć wszystkich mięśni w dwa dni. Nauczyć, nie przypomnieć, gdyż z
Be Fit Be StrongNapiszemy wprost...Pycha! Składniki 500 g filetów śledziowych 2 cebule 150 ml śmietany 18 % 2 łyżki majonezu 4 łyżki musztardy rosyjskiej 1 łyżeczka curry 1 jabłko
R'n'G KitchenTo na pozór szalone połączenie wypadło niezwykle smacznie. Po dzisiejszym pracowitym dniu (kilka godzin w firmie i generalne porządki w mieszkaniu) postanowiłam dokonać fuzji kuchni hiszpańskiej
Weekendy w domu i ogrodzieNa zewnątrz coraz zimniej, Pani jesień nie pozwala nam stopniowo adaptować się do niskich temperatur. Na termometrze z samego rana można zauważyć liczby z minusem z
Be Fit Be StrongZapraszam do wypróbowania nowego przepisu na Pyszne Czekoladowe Batony Proteinowe. Bardzo smacznie i szybkie w wykonaniu . Polecam Pan Sylwetka. CZYTAJ DALEJ
Sylwetka Od KuchniOstatnio publikowałam przepis na chlebek, więc teraz pora na coś do chlebka. Bardzo szybki i prosty w wykonaniu, sklepowa wędlina się do niego nie umywa :) Składniki
Zainspirowana w kuchniW tunelu wciąż dojrzewają melony i wiążą się ogórki posiane przez Mamę w sierpniu. Na dworze chłodno, choć Słońce mocno operuje. Dzisiejsza pogoda skojarzyła mi się
Weekendy w domu i ogrodziePrzepis dla wielbicieli cukinii, ale nie tylko. Składniki 2-3 średnie cukinie (400 g) 4 łyżki oleju rzepakowego 100 g rosołu drobiowego 300 g fileta
R'n'G KitchenOjczyzną fig jest Azja Mniejsza oraz kraje śródziemnomorskie. Jeśli będziecie na wakacjach w Grecji, Włoszech, Chorwacji czy Turcji skorzystajcie z możliwości skosztowania świeżych fig prosto z
Smakowity Blog KulinarnyTę pastę pamiętam z kanapek, które jadałam w poprzedniej firmie. Jest wyrazista w smaku i idealna na jesień, gdy rzodkwi pod dostatkiem. Składniki : wędzona makrela biała
Weekendy w domu i ogrodzieWczorajszy wypad do Wrocławia uważam za bardzo udany. Mimo, że był to dzień imienin mojego mężczyzny i cały spędziliśmy w trasie, to i tak świetnie się
Be Fit Be StrongTaka niespodzianka dla Was :) Składniki (3 małe bułeczki)/jedna bułka około 85kcal/: jajko 30g mieszanki otrębów 30g jogurtu naturalnego 10g odtłuszczonego mielonego lnu szczypta soli 0
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistość