polewa czekoladowa - 8716 przepisów (strona:277/582)

Sernik z mlekiem w proszku 334

tylko polecam, do wyboru, więcej przepisów na serniki: Truskawkowo waniliowa zebra Ciasto śnieżny puch Sernik gotowany Chatka z ptasim mleczkiem Sernik jagodowy Sernik w kropki z polewą czekoladowo owocową Sernik krakowski Sernik ananasowo kokosowy Seromakowiec Sernik wiedeński bezglutenowy Sernik czekoladowy z wiśniami Sernik na zimno z owocami Tartaletki sernikowe ze śliwkami Mini serniczki cytrynowo czekoladowe Sernik z marakują Sernik tęczowy

mojewypiekiinietylko
Babka waniliowo - kakaowa 153

najpierw ciasto jasne, potem ciemnie i jasne.  Ciasto pieczemy w 180 stopniach około 60 minut. Czy upieczone sprawdzamy patyczkiem :-) Po wystudzeniu możemy posypać babkę cukrem pudrem lub zrobić polewę czekoladową :-) Smacznego

kruche babeczki
Najwyższa pora napić się kawy! 115

dżemem, wylać na niego gorącą masę serową. Sernik wystudzić, po wystygnięciu wstawić na całą noc do lodówki. Schłodzony wyjąć z tortownicy, delikatnie oddzielając brzegi sernika od ścianek tortownicy. Polać polewą czekoladową (czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać olej, wymieszać). Przepis na Sernik na ciemnym spodzie w wersji do wydruku i PDF   Artykuł Najwyższa pora napić się kawy! pochodzi

KulinarneImpresje.pl
Ciasteczka Doriny 190

blaszce w odstępach co 5 cm, następnie rozpłaszczyć widelcem.  Piec w temperaturze 180 stopni przez 5-10 minut. Nie należy rumienić ciasteczek - powinny być blade. Ciasteczka można ozdobić polewą czekoladową. przed pieczeniem po upieczeniu

Motylkowa Kuchnia
Fasolowe brownie 127

wmieszać migdały. Ciasto przelać do wyłożonej papierem formy (15x25cm lub 20x20cm), wstawić do nagrzanego piekarnika, piec ok 30 minut w temp. 170stC. Przed podaniem można oprószyć kakao lub polać czekoladową polewą. Smacznego! *dodałam migdały grubo mielone, dzięki czemu w cieście są chrupiące kawałki orzechów

Obiad gotowy
Torcik Gruszkowa finezja 169

cukier wanilinowy 30g 1 łyżka żelatyny Masa z bitej śmietany: 0,5 l śmietany 30% 2 łyżki cukru pudru 2 śmietan-fixy Dodatkowo: cynamon 260g rurek waflowych z polewą czekoladową żółte perełki kwiatki cukrowe Poncz: 1łyżka kawy rozpuszczalnej 75ml Amaretto 1/3 szklanki wrzącej wody Wykonanie: 1. Biszkopt: Białka ubić z cukrem, dodać żółtka a następnie mąki wymieszane z proszkiem

Szalona Kuchnia Eweliny
Sernik wiedeński – puszysty sernik bez spodu 1134

Przepis na idealny sernik – sernik wiedeński bez spodu i z polewą czekoladową. Sernik jest niezwykle puszysty i chyba najlepszy jaki do tej... The post Sernik wiedeński – puszysty sernik bez spodu appeared first on Przepisy: zdrowe, bezglutenowe i eksperymentalne - Eksperymentalnie.com

Eksperymentalnie.com
Najlepsze muffinki bananowe z karobem 137

blogu nie brakuje bananowych łakoci, ale te bez dwóch zdań zasługują na swoje miejsce w sieci. Koniecznie przetestujcie Zapraszam także po przepis na równie smaczne muffinki bananowe z polewą czekoladową. Składniki (12 babeczek): 4 dobrze dojrzałe banany (3 i 1/2 do ciasta i 1/2 do dekoracji) 1 i 1/3 szklanki mąki 2 łyżki karobu 1/3 szklanki oleju rzepakowego 1 jajko

Fitsweet.me
Ciasto zebra 136

porcji. Piecz ciasto w piekarniku nagrzanym do 180 st C przez 50-55 minut lub do tzw suchego patyczka. Podawaj po wystudzeniu. Ciasto możesz posypać cukrem pudrem lub zrobić polewę czekoladową. SMACZNEGO! Artykuł Ciasto zebra pochodzi z serwisu nietylkopasta.pl - blog kulinaria, restauracje, podróże

nietylkopasta.pl
Ciasto bez miksowania 124

mięciutkie, puszyste i ma piękny brązowy kolor. Kolor na zdjęciach nie wyraża tej barwy tak jak ją widzę na żywo :) Cóż mogę napisać więcej o cieście? Można polać go polewą czekoladową, natomiast ja nie miałam na tyle cierpliwości i po prostu oprószyłam cukrem pudrem i już klika kawałków ciasta jest mniej ;) Wymiary blaszki: 22x22 cm Temp. pieczenia: 180C Czas pieczenia

Różne smaki w kuchni
Przepis #120 Szarlotka pod daktylową pianką - FIT 140

Całość posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 40 minut.   Szarlotka najlepiej smakuje schłodzona. Można ją podać z kokosową bitą śmietaną lub polać polewą czekoladową.  Smacznego

Health-Fit-Life
Sernik z gotowanymi malinami i galaretką 167

znam takiej osoby która pogardziła by kawałkiem sernika. Dzisiaj taki prosty przepis bez ciasta kruchego którego nie cierpię w sernikach a na herbatnikowym spodzie. Na wierzch zamiast lukru czy polewy czekoladowej proponuję galaretkę z gotowanymi malinami,  o tej porze roku to tylko mrożone ale też wybornie smakują.  Ciasto jest lekkie i delikatne,  do niedzielnej kawki będzie

Sama słodycz i szczypta chili
Tort jednorożec 294

poncz, barwniki spożywcze w żelu (u mnie czerwony i niebieski), złota farbka lub jadalny brokat cukierniczy, 2 opakowania galaretki, dowolne owoce (u mnie maliny), gorzka czekolada lub polewa czekoladowa na oczy. Biszkopty pieczemy według przepisu . Można zrobić to dzień wcześniej, żeby miały dużo czasu na przestudzenie. Galaretkę rozpuszczamy w ok. 400 ml gorącej wody. Foremki lub miseczki o średnicy

Ciastkozercy
Przepis #120 Szarlotka pod daktylową pianką - FIT 174

Całość posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 40 minut.   Szarlotka najlepiej smakuje schłodzona. Można ją podać z kokosową bitą śmietaną lub polać polewą czekoladową.  Smacznego

Health-Fit-Life
ciasto bananowe z jabłkami 175

wyłożonej papierem do pieczenia keksówki. Pieczemy w 175 st. C przez ok 50 min. lub do tzw. suchego patyczka. Po upieczeniu wyciągamy na kratkę i studzimy. Opcjonalnie możemy polać polewą czekoladową

Domowy Smak Jedzenia

Proponowane wyszukiwania