Chleb pszenny z płatkami owsianymi... Złocisty, z chrupiącą skórką. Z dodatkiem płatków owsianych. Obsypany ziarnami. Pyszny, domowy! Składniki: 500 g mąki pszennej; 500 ml ciepłej
Gospodyni MiejskaChleb razowy, pszenno-żytni z ziarnami... Prosty i szybki - bez konieczności przygotowywania rozczynu. Z mąk razowych - pszennej i żytniej. Z ziarnami i płatkami owsianymi oraz jęczmiennymi
Gospodyni MiejskaChleb pszenny z czosnkiem... Jasny, pszenny chleb z chrupiącą skórką. O delikatnym aromacie czosnku. Prosty, szybki i pyszny. Komu kromkę? Zapraszam! Składniki: 500 g mąki pszennej
Gospodyni MiejskaChleb pszenny razowy z burakami... Pyszny, domowy chleb o niespotkanym wyglądzie. Wypieczony z mąki pszennej razowej. Z dodatkiem wiórków czerwonych buraków. Pełen ziaren słonecznika. Polecam
Gospodyni MiejskaChleb pszenno - żytni ze słonecznikiem... Chrupiąca, złocista skórka, oprószona słonecznikiem. Miękkie wnętrze, również pełne ziaren słonecznika. Unoszący się aromat świeżo upieczonego chleba. Słonecznikowa pychota! Składniki
Gospodyni MiejskaChleb gryczany ze słonecznikiem... Lekko wilgotny chleb na bazie mąki gryczanej. Ze złocistą i chrupiącą skórką. O delikatnym aromacie i smaku kaszy gryczanej. Z dodatkiem ziaren
Gospodyni MiejskaChleb orkiszowy... Złocisty, o miękkiej skórce. Upieczony z mąki orkiszowej pełnoziarnistej. Na bazie drożdży. Prosty w przygotowaniu. Pyszny w smaku. I łatwy w krojeniu
Gospodyni MiejskaChleb z trzeszczącą skórką na zakwasie... Cudowny zapach unoszący się z kuchni - domowej piekarni. I on: pszenno-żytni chleb na zakwasie. O chrupiącej, trzeszczącej po wyjęciu
Gospodyni MiejskaChleb pszenno-żytni na zakwasie... Okrągły, złocisty bochenek. Na bazie mąki pszennej i żytniej. Pyszny, domowy, pachnący. Polecam! Składniki: 230 g zakwasu żytniego; 500 g
Gospodyni MiejskaChleb polski... Klasyczny chleb pszenny na zakwasie. Puszysty, z chrupiącą skórką. Z dodatkiem otrębów owsianych. O wspaniałym smaku i zapachu. Polecam! Składniki: 200 g zakwasu żytniego
Gospodyni MiejskaChleb razowy ze słonecznikiem na zakwasie... Puszysty, o miękkim wnętrzu i chrupiącej skórce. Delikatnie pachnący zakwasem. Z ziarnami słonecznika. Utrzymuje świeżość przez dłuższy czas. Pyszny
Gospodyni MiejskaChleb Graham na zakwasie... Podłużny chleb z chrupiącą skórką. Upieczony z mąki pszennej Grahama. Na bazie zakwasu żytniego. Pyszny, zdrowy, domowy. Polecam! Składniki: Zaczyn: 3 łyżki
Gospodyni MiejskaChleb z ziarnami na zakwasie... Okrągły, pachnący bochenek chleba. Na bazie mąki pszennej. Z niewielkim dodatkiem mąki żytniej razowej. Pełen ziaren: słonecznika, siemienia lnianego i sezamu
Gospodyni MiejskaChleb pszenny z dynią na zakwasie... O chrupiącej, złocistej skórce i wilgotnym, miękkim środku. Z dodatkiem pestek dyni. Długo utrzymujący świeżość. O delikatnym, prawie niewyczuwalnym
Gospodyni MiejskaChleb orkiszowo-żytni na zakwasie... Podłużny, złocisty bochenek. Upieczony na bazie mąki żytniej i orkiszowej. I ten zapach pieczonego chleba unoszący się po domu... Poezja smaku
Gospodyni Miejska