Te rewelacyjne kotlety rybne to ulubione danie mojej córki. My także je lubimy, a jako że robi się je błyskawicznie, to goszczą u nas bardzo często
Poezja smakuPrzepis na tak przyrządzony szpinak pochodzi z Kamerunu a znalazłam go w książce "Kuchnie świata" Mirosławy Bernardes - Rusin. Szpinak tak podany rozpływa się w
Moje Małe CzarowanieLatem ciągle jesteśmy w ruchu, w każdy weekend szkoda pogody i korzystamy z tego ile się da. Na blogu z tego powodu zwykle dzieje się mniej
bistro mamaSkładniki: 100 g mąki 1 szklanka mleka 1 jajko 2 łyżeczki bazyliowego pesto 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich farsz: 200 g ugotowanych ziemniaków 1
czarrna od kuchniKultowe, brytyjskie danie w zdrowej wersji. Pieczone fish and chips – z piekarnika jest i ryba i frytki, które smakują jakby były smażone w oleju. Czas
Niedzielny kucharzSkładniki: 330 g fileta z ryby (u mnie zębacz smugowy) 1/2 pora (zielona część) 1/2 czerwonej papryki 200 g brukselki sól, pieprz słodka papryka Przygotowanie: Pora
czarrna od kuchniRolmopsy z ogórkiem kiszonym i cebulą w zalewie octowej to nic innego jak filety śledziowe zawijane z warzywami. Bardzo lubię śledzia i zazwyczaj staram się
Zrób to smacznieSkładniki: 400 g fileta z ulubionej ryby (u mnie molwa – dorszowata) 1 średni por po pół zielonej i czerwonej papryki 1 fenkuł 1 mały jogurt
czarrna od kuchniNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Próbowałaś/eś kiedykolwiek sałatek Insalatissime z tuńczykiem marki Rio Mare? Jeśli nie to koniecznie
Związek na patelniBardzo słoneczna, aromatyczna zupa na talerzu, która polecam gorąco. Zasmakuje każdemu i polecam spróbować nawet tym którzy nie przepadają za krewetkami. Miło powinni się zaskoczyć. Zupa
Moje Małe CzarowanieLekka zapiekanka z czarnym ryżem, fasolką szparagową i łososiem. Zapiekankę robię w jednym naczyniu, ryżu nie gotuję wcześniej tylko go zapiekam w bulionie.
wesoła kuchniaZrobimy dzisiaj mule po marynarsku. To klasyczny przepis, być może jedliście takie na wakacjach gdzieś nad południowymi morzami. Obiecujemy, że po spróbowaniu powrócą wszystkie najlepsze wspomnienia
Kulinarna PolskaJak zrobić szybką sałatkę makaronową? bardzo prosto, jeszcze prościej jak zostanie nam makaronu od pomidorówki czy innego dania. Kilka minut krojenia, chwilę smażenia i sałatka gotowa
Moje Małe CzarowanieMacie w planach piknik? Lub po prostu, ochotę na coś świeżego, pysznego i zdrowego? Oto KANAPKI Z TUŃCZYKIEM I AWOKADO! Czyli idealna opcja na lunch! Artykuł
COOKMAGAZINE