Składniki: 4-5 średnie ziemniaki 5 jajek 1 puszka groszku 2 puszki tuńczyka w wodzie pęczek dymki 4 ogórki kiszone majonez Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo
czarrna od kuchniNo to mamy mega danie o niespotykanym smaku, pięknie aromatyczne, cudnie kremowe i chrupiące zarazem. Wiecie co? one są mega po prostu i nie można obok
Moje Małe CzarowanieZastanawiam się właśnie co byłoby dobrze dzisiaj opublikować. Bo piątek, bo przed weekendem. Nie mam zbyt dużego pola do popisu, w miarę „normalne” przepisy
KardamonovyUlubione kluchy z ulubionymi surimi w efekcie dały mega obiad. Po raz kolejny powtórzę, w prostocie siła. Obiad szybko znalazł się na talerzu, szybko zapełnił brzuchy
Moje Małe CzarowaniePrzepis na ten smakowity omlet/frittatę znalazłam w książce Jamiego Olivera "Włoska wyprawa Jamiego". Krewetki tutaj dodane robią całą robotę, bez nich ani rusz
Moje Małe CzarowaniePrzepyszne krewetki w bardzo egzotycznym pikantnym sosie. Możesz je podać z pieczywem, ryżem lub ulubionym makaronem. Jeśli tak jak ja uwielbiasz krewetki zapraszam Cię do wypróbowania
Delicious PlaceMakaron warzywny z krewetkami. Jak już wiecie ostatnio u mnie króluje pod różnymi postaciami CUKINIA. Cukinia w 100 g ma tylko 16 kalorii, więc idealnie nadaje
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięLekkie danie, do przygotowania w jednym naczyniu. Szybki obiad z bardzo smacznym sandaczem.
Stare GaryPad thai to potrawa kujni tajskiej. Wbrew pozorom jest to danie szybkie do zrobienia. Obłędnie smakuje i pachnie. 200 g makaronu cienkie nitki
wesoła kuchniaSkładniki: 200 g polędwicy z dorsza 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka kaparów garść oliwek 100 g groszku zielonego 1 cebula 1 łyżeczka pesto 1/2
czarrna od kuchniPrzepis na delikatne i bardzo smaczne kotlety rybne. Kotlety robione na dwa sposoby, smażone i z piekarnika. Do zrobienia tych pysznych kotletów możecie użyć waszej ulubionej
Pani M - kuchnia smakowitaTe rewelacyjne kotlety rybne to ulubione danie mojej córki. My także je lubimy, a jako że robi się je błyskawicznie, to goszczą u nas bardzo często
Poezja smakuPrzepis na tak przyrządzony szpinak pochodzi z Kamerunu a znalazłam go w książce "Kuchnie świata" Mirosławy Bernardes - Rusin. Szpinak tak podany rozpływa się w
Moje Małe Czarowanie