ciasta bez pieczenia - 38147 przepisów (strona:122/2544)

Jaki rum do drinków, a jaki do picia z lodem? 83

Gdy dni stają się dłuższe i cieplejsze, a wakacje i dobra zabawa wiszą w powietrzu, wielu z nas sięga po swój ulubiony gatunek rumu. Z jego

Kuchnia MagdaLeny
Tania lodówka z zamrażalnikiem? Zobacz najlepsze modele! 83

Szukasz lodówki w dobrej cenie? Czasami awaria sprzętu potrafi zaskoczyć w najmniej spodziewanej chwili! Zobacz najlepsze urządzenia, które nie zrujnują twojego budżetu, a przy tym - zadbają

Kuchnia MagdaLeny
Jak wykonać idealne placki ziemniaczane? 91

Placki ziemniaczane można przygotować na kilka różnych sposobów, a każda osoba, która zabiera się za ich przygotowanie wybiera dla siebie ten najdogodniejszy. Wiele osób nie wyobraża

Kuchnia MagdaLeny
Tradycyjne włoskie makarony - rodzaje i właściwości 77

Makaron jemy od wielu lat. Można go przyrządzić na różne sposoby. Warto jednak sięgać po makarony dobrej jakości, także te wytwarzane rzemieślniczo, by mieć pewność, że

Kuchnia MagdaLeny
Wigilijny barszcz czerwony 103

Przepis na tradycyjny, wigilijny barszcz czerwony, który króluje w naszym rodzinnym domu już od kilkunastu lat. Zazwyczaj przygotowuje go moja mama, w dużym garze i jemy

Kuchnia MagdaLeny
Świąteczny likier orzechowy! PRZEPIS na domowy likier korzenny z miodem 104

przepisów na sałatki i przystawki na Boże Narodzenie Herbatka z dedykacją – wyjątkowe podziękowanie dla gości Korzenny sernik na Święta! Piernikowe ciasto na Boże Narodzenie Ciasta na Boże Narodzenie! Świąteczne ciasta – 20 sprawdzonych przepisów Ciasto Balladyna BEZ PIECZENIA – przepis z kajmakiem i galaretką

Via Gusto
Gorące napoje w sam raz na świąteczny wieczór 101

Najważniejszym elementem świątecznego wieczoru jest oczywiście kolacja, jednakże co po niej? Gdy emocje nieco opadną, każdy z domowników otrzyma już swój wymarzony prezent, można w końcu

Kuchnia MagdaLeny
Prosty produkt o wielu właściwościach - serek wiejski, jako stały bywalec naszej lodówki 85

Istnieje kilka produktów spożywczych, których tak naprawdę nie sposób nie lubić. Rzadko kiedy słyszymy przecież, że ktoś nie lubi pizzy, czy czekolady. Podobnie jest w przypadku

Kuchnia MagdaLeny
Domowa kostka rosołowa! Koncentrat bulionu warzywnego w kostce – PRZEPIS 91

blachy do pieczenia (wyłożonej folią aluminiową lub papierem do pieczenia) o wymiarach około 15×15 cm. Masę wyrównaj i odstaw do całkowitego wystudzenia. Wystudzoną masę pokrój na 25-30 kwadratów. Na kratce z piekarnika połóż arkusz papieru do pieczenia, a na nim ułóż kostki rosołowe. Włóż do piekarnika nagrzanego do 120 stopni Celsjusza. Piecz 25 minut(...)burakami na Święta – wegańska sałatka z boczniakami Roślinne źródła witaminy D – dowiedz się, co jeść, aby uzupełnić jej poziom w organizmie FIT Malinowa chmurka bez pieczenia – niskokaloryczne ciasto

Via Gusto
Czy warto postawić na lodówkę smart? 85

Zarówno w kuchni, jak i w innych częściach domu coraz częściej możemy spotkać się ze sprzętami smart. Jednym z nich jest inteligentna lodówka – co oferuje takie

Kuchnia MagdaLeny
Sałatka meksykańska z mięsem mielonym (warstwowa) 180

Sałatka meksykańska to mega smaczna i prosta sałatka warstwowa, przygotowana na bazie kapusty pekińskiej. Oprócz kapusty pekińskiej składa się z wołowego mięsa mielonego smażonego w pikantnym

Kuchnia MagdaLeny
Kolorowa zupa z kurczakiem 183

Apetyczna zupka pełna kolorów i warzyw. Składa się z fileta z kurczaka oraz warzyw takich jak: seler naciowy, marchewka, kukurydza, groszek zielony oraz pomidory. Smakuje

Kuchnia MagdaLeny
SZKOLENIE CUKIERNICZE CZ.1 W AKADEMII SWEET DECOR (5-6.11 ) 84

5-6.11 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne Szkolenie cukiernicze cz.1 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie. To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię

Ostra na Słodko
Sposoby parzenia kawy czyli jak mieć kawiarnię w domu! 98

Picie kawy zakorzeniło się w polskiej kulturze, obecnie wiele osób nie wyobraża sobie dnia bez kawy. Przez wiele lat kawę parzyło się, zalewając zmielone ziarna

Kuchnia MagdaLeny
Panna cotta 114

którzy alkoholu muszą lub po prostu starają się unikać. Na szczęście różnica w smaku jest niezauważalna, a to co najważniejsze, czyli kremowa, bogata konsystencja i waniliowo-śmietankowy aromat, pozostają bez zmian. Idealnie kremowa panna cotta – wskazówki Panna cotta , która jest delikatna, kremowa, a nie galaretowata i ma idealnie wyważony, waniliowo-śmietankowy smak to jest to! Jak ją przygotować(...)zdejmij ją z palnika tuż przed zagotowaniem. Sprawdź też inne pyszne pomysły na desery: Mrożone batony jogurtowe z owocami i granolą Deser z musem kajmakowym i jagodami Ciasto rafaello bez pieczenia Kokosowe kulki mocy Drukuj Panna cotta #wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star

Na-talerzu.pl