Cześć Dzisiaj drugi dzień Adwentu. Tegoroczny Adwent przywitał, przynajmniej nas Bydgoszczan, cieniutką warstwą białego puchu, który odziwo utrzymał się przez cały dzień. Ta biel za oknem
blog.moje-pasje.infoCześć Dziś szósty dzień Adwentu. Do świąt zostały 22 dni. Dziś będzie kolejny przepis na śledzie. Także w oleju, ale z innymi dodatkami - cebulką, porem i
blog.moje-pasje.infoCześć Dzisiaj czwarty dzień Adwentu i czwarty przepis. Tym razem trochę mniej wigilijny, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie świąt czy innych uroczystości rodzinnych bez
blog.moje-pasje.infoCześć Dzisiaj 5 dzień Adwentu. Dzisiejszy wpis będzie bardzo nietypowy, przynajmniej jak na mnie. :) Nie będzie żadnej receptury kulinarnej, książek i dziergania / haftowania. Po raz pierwszy
blog.moje-pasje.infoCześć Dziś szósty dzień Adwentu. Do świąt zostały 22 dni. Dziś będzie kolejny przepis na śledzie. Także w oleju, ale z innymi dodatkami - cebulką, porem i
blog.moje-pasje.infoCześć Dzisiaj Mikołajki i równocześnie 10 dzień Adwentu. Przede wszystkim przepraszam za te dwa dni przerwy. W niedziele przyjechali do mnie goście, więc to oni mieli
blog.moje-pasje.infoCześć Dziś 11 dzień Adwentu, czyli do świąt pozostało 17 dni. Niedzielna wizyta gości zaowocowała kolejnymi wypróbowanymi przepisami. Niestety nie wszystkie udało się "obfotografować" przed podaniem
blog.moje-pasje.infoCześć Dziś 13 dzień Adwentu - do świąt pozostało 15 dni. Dziś będzie przepis na świąteczną pieczeń z wołowiny. Poniższa receptura to trochę zmieniony przepis z książki
blog.moje-pasje.infoCześć Dziś 19 dzień Adwentu. Do świąt pozostało 9 dni. Od razu przepraszam za zdjęcie. Ciastka mi tak do końca nie wyszły, ale mogę zagwarantować, że
blog.moje-pasje.infoCześć Dzisiaj 27 dzień Adwentu, a już jutro Wigilia. Ja już zaczęłam przygotowanie świątecznych potraw. Ryba w sosie pomidorowym jest już gotowa, a sałatka jarzynowa jest
blog.moje-pasje.infoWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 23 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 WYMIARY BLACHY: 31*12 CM. Składniki: 200 g miękkiego masła
JejKuchniaWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINUT (+ OKOŁO 2 GODZINY NAMOCZENIE ŚLEDZI) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 12 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-6 Składniki: 3 filety z
JejKuchniaAby barszcz nie ściemniał i nie stracił aromatu - podczas podgrzewania nie wolno doprowadzić do zagotowania. Jeśli tak się jednak stanie, należy natychmiast zestawić go z gazu
JejKuchnia