Składniki: dynia (80 dag) papryka czerwona (1/3 średniej) papryka żółta (1/3 średniej) czosnek (2 ząbki) kukurydza z puszki (5 łyżek) ziemniak (1 średni) woda (1 l) sól pieprz papryka Przygotowanie: Ziemniaka obieramy i kroimy. Obraną twardą część dyni kroimy w kostkę. Paprykę kroimy na mniejsze kawałki. Wszystko wrzucamy do garnka, zalewamy litrem wody i gotujemy. Po ok. 20 minutach dodajemy posiekany czosnek i kukurydzę. Przyprawiamy. Wszystko gotujemy jeszcze przez 5 minut. Po tym czasie zdejmujemy z palnik...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...