Ryż z czerwoną fasolką i marchewką

Ryż z czerwoną fasolką i marchewką

Składniki: ryż (1/2 szklanki) cebula dymka (1 szt.) marchewka (1 szt.) czerwona fasolka (1/2 puszki) sól pieprz curry olej woda Czas przygotowania: 20 min. Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Ryż zalewamy 1 szklanką wody i gotujemy. Kroimy cebulę (białą i zieloną część) smażymy na rozgrzanym oleju. Marchewkę kroimy w kostkę i dodajemy do smażącej się cebuli. Co jakiś czas mieszamy. Przyprawiamy pieprzem i solą i dodajemy odcedzoną fasolkę. Pod koniec gotowania dodajemy do ryżu curry i mieszamy. Następnie mieszamy ryż...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.