RYBA PO JAPOŃSKU.

RYBA PO JAPOŃSKU.

RYBA PO JAPOŃSKU.

******************************* Święta, święta i po świętach. Ale temat świątecznych smaków przez wiele dni pozostanie jeszcze w ustach moich domowników. Naszykowałam tyle, jakby miała mnie na Wigilii swą obecnością zaszczycić  cała armia!  A co najzabawniejsze, ciągle powtarzam sobie, że przyszykuję mniej, na pewno w tym roku nie zaszaleję. I co? Guzik. Zawsze wychodzi o połowę więcej niżeli się spodziewam. RYBA PO JAPOŃSKU. / od kilku lat na wigilijnym stole; / 1kg filetów ry... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryba, przepisy na święta, ryby, wegańskie, słoik, deser, desery, torty, tort, ciasto, sok, ogórki, cytryna, warzywa, mąka, schabowe, tarta, ryba w ciescie, miruna, świąteczne przepisy, cebula, ogórek, jajko, bułki, ryby w zalewie, ryby na święta, ogórki konserwowe, boże narodzenie, pieczarki, cukier

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Capacitier, 26 grudnia 2012 22:11:14

U mnie w domu niestety też taka tendencja istnieje, jak i chyba na większości wigilijnych stołów w Polsce

Paulina, 26 grudnia 2012 22:58:56

Bardzo ciekawie się zapowiada :) Rybę uwielbiam pod każdą postacią, a jak do tego ma egzotyczny akcent to już wiem, że na pewno będę musiała wypróbować :)

Kamila, 26 grudnia 2012 23:00:46

Lubię! Pysznie przygotowane! Pozdrawiam poświątecznie!

Kasia, 26 grudnia 2012 23:15:25

U Ciebie są jeszcze pieczarki są - co dom, to trochę inny sposób przygotowania :) Pozdrawiam Cię ciepło!

Ewelina Kowalska, 27 grudnia 2012 00:53:41

bardzo ciekawy przepis :D

Karmel-itka., 27 grudnia 2012 02:04:54

życzę smacznego!

Karmel-itka., 27 grudnia 2012 02:05:15

również pozdrawiam :]

Karmel-itka., 27 grudnia 2012 02:05:41

mhm, pieczarki to taki nasz akcencik.również pozdrawiam serdecznie :]

Karmel, 27 grudnia 2012 07:55:20

ja też zawsze powtarzam, że w przyszłym roku to już tyle nie zrobię....:) i zawsze góra jedzenia zostaje...No cóż poradzić, to się chyba nie zmieni:) Ryba prezentuje się bardzo smakowicie!

W Krainie Smaku, 27 grudnia 2012 08:16:59

Mmmm, nie ma jak rybka...

Syll, 27 grudnia 2012 15:35:41

masz wspaniałego bloga! będzie mi miło jeśli spodoba Ci się mój i również go zaobserwujesz ;))

Crispy Biscuits, 27 grudnia 2012 19:34:15

O, znajoma rybka, u mnie w domu też ją przygotowaliśmy :) Swoją drogą, też zawsze obiecujemy sobie, że nie będziemy aż tak dużo wszystkiego szykować. Koniec końcem jesteśmy zmuszeni jedzenie wyrzucić, a nienawidzę tego robić...

Karmel-itka., 27 grudnia 2012 19:44:49

ja nie wyrzucam.. rozdaję po znajomych :p

Emcia Pichci!, 27 grudnia 2012 21:21:19

o ciekawa propozycja ... zapisują na następną wigilię :)

Kaś, 27 grudnia 2012 21:39:40

interesujący pomysł na rybkę, ale patrząc na składniki - moje smaki :)

kulinarne-smaki, 27 grudnia 2012 23:40:29

Ciekawie i smacznie wygląda :)

Kasia, 28 grudnia 2012 10:18:16

u mnie też była :) pierwszy raz! ale bez pieczarek. Pyszna jest :) pozdrowienia!

Monia, 29 grudnia 2012 16:27:50

U mnie w święta również była ryba po japońsku :) Jest wyśmienita :)Pozdrawiam :)