Przepis na : obiad
Chili con carne to świetne, rozgrzewające i sycące danie, idealne na chłodniejsze dni. Dość łatwe do przygotowania. Smażone z początku przyprawy uwalniają obłędny zapach, która sprawia, iż każdy z domowników nie może doczekać się gotowego dania. Przyznam szczerze, że nigdy nie byłam fanem Chili con carne … do momentu, gdy zrobiłam swoje :) Kluczem bowiem są przyprawy, a smażenie ich na początku wydobywa niesamowity aromat. Jeśli lubicie pikantne dania dodajcie świeżą papryczkę chili. Jeśli wolicie łagodnie... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...