Przepis na : śniadanie
Przepyszne wegańskie śniadanko na słodko, czyli chrupiące tosty z masłem orzechowym, borówkami i bananem, polane syropem klonowym . Pożywne i zdrowe, szczególnie jeśli wymienimy białe pieczywo na pełnoziarniste. Dla nas najlepsze na chlebie graham, ale sprawdzą się na każdym pieczywie o delikatnym smaku. Grzanki przypiekam dosłownie na kroplach oliwy, choć można również bez. Polecam również wegańskie grzanki na wytrwanie, czyli “Tosty z masłem z nerkowców i awokado“. Czytaj dalej "Tosty z mas... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...