Łatwa w przygotowaniu kasza z pieczarkami, porem podsmażona na maśle, podana na ciepło będzie stanowiła świetny dodatek do obiadu. Sprawdzi się także na świątecznym stole. Składniki : 100 g kaszy bulgur, 250 g pieczarek, por - ok 15 cm kawałek - biała i jasnozielona część, ok 70 g masła, sól, pieprz Przygotowanie : Kaszę gotujemy wg instrukcji na opakowaniu. Pieczarki oczyszczamy kroimy w kostkę. Por na cztery części,a następnie w grube pół plastry. Warzywa podsmaża... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...