Ciasto bez pieczenia na spodzie z podłużnych biszkoptów, masą ze słodkim ananasem oraz bitą śmietaną z wiórkami kokosowymi. Łatwe w przygotowaniu, sprawdzi się na rodzinnych imprezach, na świątecznym stole i do weekendowej kawki. Składniki: na formę 24x24cm biszkopty podłużne 14 sztuk, 2 op. budyniu śmietankowego, 700 ml mleka, 100 g masła, ananas w puszce, 2 łyżki cukru białego, 1/4 szklanki cukru pudru 200 ml śmietany 36%, 250g mascarpone, 100 g wiórków kokosowych Przygotowanie: Spód formy wykładamy bis... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...