Świąteczne pierogi z kapustą i grzybami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Świąteczne pierogi z kapustą i grzybami
Dziś przepis tradycyjny, na jedno z dań, które w wielu domach zagości na wigilijnym stole. Pierogi ulepione z ciasta zaparzanego, które jest po ugotowaniu bardzo delikatne i mięciutkie. Fajne w pierogach jest to, że można je przygotować wcześniej. Świetnie nadają się do mrożenia, nie tracąc przez to na jakości. Moje już przygotowane, zamrożone czekają na kolację wigilijną Składniki na ciasto (około 50 szt pierogów): 3 szklanki mąki pszennej 1 żółtko ¾ szklanki wrzącej wody ¼ szklanki zimnej wody pół łyżeczki soli ...
Czytaj dalej na blogu KierunekuchniaWarto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
15 przepisów na karpia
15 pysznych przepisów na świątecznego karpia
Czytaj dalej...
Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...
Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...
Autor
kierunekuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, grzyby, kapustą, ciasto, mielone, tarta, bułki, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, kapusta kiszona, kolacja, pierogi z kapusta i grzybami, boże narodzenie, potrawy wigilijne, wigilijne potrawy, bułka pszenna
Inne przepisy z Kierunekuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję