Przepis na : obiad
Fuczki to nic innego jak placki z kiszonej kapusty . Jest to regionalna potrawa pochodząca z Bieszczad. Ale na pewno u nas zagości na dłużej! Przygotowuje się je z ciasta naleśnikowego z dodatkiem kiszonej kapusty, smaży jak placki ziemniaczane. A smakują obłędnie! Polecam w towarzystwie sosu czosnkowego! Inspiracja pochodzi z bloga Smakołyki Moniki . (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na placki z kiszonej kapusty – fuczki: 0,5 kg odciśniętej kiszonej kapusty 2 jaj... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami