Szybka i lekka sałatka dla wszystkich, którzy lubią kalarepę. Składniki: 1/2 kalarepki sałata masłowa papryka czerwona 200 g sera żółtego 3-4 ogórki kiszone Sos: 3 łyżki oliwy z oliwek łyżka octu balsamicznego sól, pieprz, cukier Przygotowanie Kalarepę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, sałatę rwiemy na drobne kawałki, resztę składników kroimy w kostkę. Składniki na sos łączymy ze sobą. Sałatkę mieszamy dokładnie w misce i polewamy sosem. czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...