Wielkanoc to jajka, a jak jajka to dla mnie tylko sos tatarski, jakoś za chrzanem nie przepadam. Kiedyś bardzo często używałam kupnego sosu tatarskiego, ale kiedy pierwszy raz zrobiłam go sama to już wiem że żaden nie smakuje tak jak ten domowy zrobiony na własnoręcznie ukręconym majonezie. Do tego własne marynowane ogórki i grzybki i pełnia szczęścia gotowa. Uwierzcie mi to wcale nie jest trudne, a dzięki temu wiem co jem. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Ostatnio ze świecą szukać można smacznego sosu tatarskiego kupnego, ale jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy by samej zrobić :) No cóż, na pewno wypróbuję, wygląda ekstra! A sos tatarski uwielbiam!