Czy kawior można smażyć?

Czy kawior można smażyć?

Czy kawior można smażyć?

Czy kawior można smażyć? Czy kawior można smażyć? Wielu miłośników kawioru zastanawia się, czy można go smażyć. To pytanie budzi kontrowersje wśród kulinarnych ekspertów i pasjonatów. Czy smażony kawior to nowa kulinarne odkrycie czy raczej nieudany eksperyment? Przyjrzyjmy się bliżej tej kwestii. Czym jest kawior? Kawior to luksusowy produkt spożywczy, który jest uzyskiwany z ikry ryb z rodziny jesiotrowatych. Najbardziej ceniony jest kawior jesiotra, zwłaszcza ten pochodzący z dzikich ryb złowionych w Morzu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Żyję by jeść

Autor

zyjezebyjesczyjezebyjesc

Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.

Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, sałatka, risotto, sałatki, omlet

Inne przepisy z Żyję by jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.