Przepis na : obiad
Uwielbiam zupy . Gdybym mogła jadłabym je chyba praktycznie codziennie – latem lekkie i orzeźwiające chłodniki, jesienią i zimą rozgrzewające zupy kremy. Przepis na dzisiejsza zupę przypomina mi wakacje u babci, kiedy sama biegałam do jej ogródka po świeży koperek, rzodkiewkę i ziemniaki. Mimo, iż można przygotować ją z banalnych składników to w smaku jest zachwycająca. Spróbujcie! Składniki: pęczek dorodnej rzodkiewki, dokładnie umytej i pokrojonej w plasterki 1l domowego, warzywnego bulionu 4 duże ziemniaki... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Smaczne, proste i zdrowe. Jedzenie to ogromna przyjemność, która nadaje życiu smak. Zapraszam na mojego bloga po ciekawe przepisy i inspirujące treści!