Jakiś czas temu podzieliłam się z Wami przepisem na białą kiełbasę pieczoną w ziołach z czosnkiem . Dziś przyszedł czas na kolejny przepis z jej udziałem w roli głównej. To danie jak dla mnie jest idealnym rozwiązaniem na kolację z tzw. resztek. Wystarczy trochę białej kiełbasy, pomidory z puszki, zioła i pyszny, syty posiłek gotowy. Składniki: 4 białe kiełbasy parzone, obrane ze skórki i pokrojone w plastry pomidory w puszce 3 ząbki czosnku tymianek, oregano, bazylia sól, pieprz, masło mąka do zagęszczenia... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Smaczne, proste i zdrowe. Jedzenie to ogromna przyjemność, która nadaje życiu smak. Zapraszam na mojego bloga po ciekawe przepisy i inspirujące treści!