Smażony okoń morski aromatyzowany miętą i trawą cytrynową

Smażony okoń morski aromatyzowany miętą i trawą cytrynową

Smażony okoń morski aromatyzowany miętą i trawą cytrynową

Przepis na : obiad

Długo zastanawiałam się w czym tkwi sekret smażonej ryby. Jak ją przygotować, żeby była złota; o kruchej skórce i soczysta? Ile czasu należy ją przygotowywać. Wreszcie, po wielokrotnych próbach, tomach przeczytanych książek i wielu programach kulinarnych - wiem. Tą wiedzą zamierzam się z Wami dzisiaj podzielić ;) SMAŻONY OKOŃ MORSKI AROMATYZOWANY MIĘTĄ I TRAWĄ CYTRYNOWĄ Składniki: - 1 okoń morski - 2 gałązki mięty + kilka listków - oliwa - masło - sól Przygotowanie: Rybę skrobiemy z łusek, myjemy i filetu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zamknięte w smaku

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.