Tagliatelle z sosem bazyliowo kaparowym

Tagliatelle z sosem bazyliowo kaparowym

Tagliatelle z sosem bazyliowo kaparowym

Składniki na 3 porcje: 250 gram makaronu Tagliatelle, u mnie z Lubelli 600 gram filetu z indyka olej do obsmażenia indyka sos: 2 łyżki gotowego pesto bazyliowego 2 łyżki kaparów 150 ml śmietany do zup niepełna łyżka mąki woda lub bulion sól, pieprz, liść 2 szt, ziele 3 szt Przygotowanie: Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Indyka obsmażamy na patelni kilka minut z każdej strony. W garnku gotujemy wodę lub bulion, dodajemy pesto bazyliowe i przyprawy. Zagotowujemy. Następnie dodajemy kapary i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.