Czekoladowe muffinki fasolowe

Czekoladowe muffinki fasolowe

Czekoladowe muffinki fasolowe

Przepis na : deser

Lekkie, puszyste, mocno czekoladowe, rozpływające się w ustach muffinki. Świetna alternatywa dla sklepowych słodyczy. Bez użycia mąki, za to z wykorzystaniem czerwonej fasoli. Składniki na 16 małych muffinek: puszka fasoli czerwonej 3 jajka 1,5 łyżki oleju 1,5 łyżki kakao 4 łyżki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka przyprawy do piernika polewa: 1,5 łyżki masła 1,5 łyżki wody 1 łyżka kakao 1 łyżka miodu kolorowa posypka Przygotowanie: Fasolę opłukujemy pod bieżącą wodą. Wszystkie składniki wkłada... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.