
Zaczął się już szał przedświątecznych zakupów i przygotowań. Podam kilka cennych porad, jak postępować by nie poszły na marne trudy związane ze zmianą odżywiania :-) Przede wszystkim dokładnie zaplanujmy wszystkie zakupy żywnościowe (lista to podstawa) i czytajmy etykiety. A poniżej kilka wskazówek.... MAJONEZ . Kupując zwracajmy uwagę by nie zawierał w składzie niepotrzebnych dodatków, np. wszelkiego rodzaju gum a także dość szkodliwego E 385, który mo... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Dziewczyna zmagająca się z rzeczywistością umilając każdy dzień zdrowym jedzeniem oraz ćwiczeniami. Zajmująca się hobbistycznie dietetyką oraz fotografią żywności, odkrywająca nowe smaki :-)