Tort bezowy Dacquoise z daktylami i orzechami włoskimi
Tort bezowy Dacquoise z daktylami i orzechami włoskimi
Print Tort bezowy Dacquoise z daktylami i orzechami włoskimi .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Tort bezowy Dacquoise z daktylami i orzechami włoskimi, podany ze świeżymi owocami, jest według mnie mistrzostwem świata w torcikach bezowych, jakie kiedykolwiek jadłam — a jadłam ich kilka, wierzcie mi. Od wielu lat jestem fanką tego ciasta. Towarzyszy nam przy każdych większych imprezach. Co prawda ostatni raz wykonywałam go kilka lat temu — na swoje 30 uro... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zufi.pl
Autor
Zufi.pl
Z pasji do książek, z miłości do życia — motto, które mnie nie opuszcza przez ostatnie lata. Uwielbiam czytać książki, oglądać filmy, fotografować, kucharzyć i żyć! I o tym również jest mój blog. Na co dzień zajmuję się pracami korektorskimi w książkach, gazetach i czasopismach.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tort, torty, tort bezowy, ciasto, bez pieczenia, mascarpone, ciastka kremówki, desery, maliny, deser, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, krem mascarpone, ciasto z orzechami, ciasto z kremem, ciasto z malinami
Inne przepisy z Zufi.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję