Przepis na : deser
Print Domowe krówki .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Mieliście kiedykolwiek okazję zrobić domowe krówki? Mnie ostatnio nadarzyła się okazja, jednak przyznaję, że nie były one zamierzonym celem. Krówki, które wam zaprezentuję poniżej, są efektem ubocznym masy krówkowej, którą potrzebowałam do toru bezowego Dacquoise z daktylami i orzechami włoskimi . Zapytacie więc, dlaczego nie kupiłam gotowej masy? Cóż, tu gdzie mieszkam nie mam dostępu do wszystkich produktów,... czytaj dalej...
Z pasji do książek, z miłości do życia — motto, które mnie nie opuszcza przez ostatnie lata. Uwielbiam czytać książki, oglądać filmy, fotografować, kucharzyć i żyć! I o tym również jest mój blog. Na co dzień zajmuję się pracami korektorskimi w książkach, gazetach i czasopismach.