WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ

Dziś propozycja na smaczny i szybki obiad. Przy przygotowaniu tego dania nie trzeba wcale dużo czasu spędzić w kuchni, wystarczy usmażyć wątróbkę i cebulę. To najprawdopodobniej najprostszy i najbardziej znany sposób na przyrządzenie wątróbki. Pamiętajmy jednak, że wątróbkę należy posolić dopiero po jej usmażeniu, wtedy wyjdzie krucha i miękka :) Składniki: * 500 g wątróbki drobiowej * 2 cebule * olej do smażenia * mąka do obtoczenia wątróbki * sól i pieprz Wykonanie: Wątróbkę dokładnie oczyścić z błonek, umyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.