PASTA Z AWOKADO, JAJKA I RZODKIEWKI

PASTA Z AWOKADO, JAJKA I RZODKIEWKI

PASTA Z AWOKADO, JAJKA I RZODKIEWKI

Pasta z awokado to świetny dodatek na kanapki, na dodatek bardzo zdrowy.  Awokado zawiera bowiem sporo witamin, białka, potasu, wapnia. Przygotowanie pasty z awokado jest bardzo proste. Wystarczy obrać awokado, usunąć pestkę, rozgnieść dojrzałe awokado, dodać przyprawy i już mamy gotową pastę. Jednak ja swoją pastę wzbogaciłam o jajko, rzodkiewkę i natkę pietruszki. Dodatkowo nie zblendowałam  jej na "paćkę", gdyż lubię wyczuwalne małe kawałeczki w paście. Pastę z awokado zjadłam na śniadanie z&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.