W zalewie octowej można przygotować w zasadzie każdą rybę . Dziś mam dla Was propozycję dorsza opiekanego w zalewie octowej . Doskonała przekąska na zimno , zazwyczaj rybę w tej postaci przygotowuję bezpośrednio w słoiki i otwieram, gdy tylko mam na to ochotę. Przygotowanie tej potrawy zajmuje chwilę a potem ryby muszą odstać w lodówce około 2 dni i już są gotowe do spożycia. Mmmm już nie mogę się doczekać otwarcia pierwszego słoika :) Składniki na dorsza opiekanego w zalewie octowej : * około 1 kg filetu z dor... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...