CHLEB PSZENNO- ŻYTNI ZE SŁONECZNIKIEM (NA DROŻDŻACH)

CHLEB PSZENNO- ŻYTNI ZE SŁONECZNIKIEM (NA DROŻDŻACH)

CHLEB PSZENNO- ŻYTNI ZE SŁONECZNIKIEM (NA DROŻDŻACH)

Pyszny chlebek z chrupiącą skórką i dużą ilością ziaren słonecznika. Przepis jest niezbyt skomplikowany i prosty do zrobienia, wystarczy tylko zamieszać a potem upiec ;) Przyznam Wam, że ostatnio dość często piekę chleb i za każdym razem, kiedy się za niego zabieram, myślę sobie, że wystarczy na 2 dni. Jednak domowy niczemu nie równa się tym ze sklepowych półek i cały bochen znika w jeden dzień :) Chyba jutro będę piekła kolejny... a może tym razem dla odmiany będą bułki :) Składniki: * 400 g mąki pszennej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.