Uwielbiam ciasto francuskie za to, że daje wiele możliwości. Często mam go w lodówce i sięgam zawsze, gdy mam ochotę upiec coś na słodko lub słono i w szczególności, gdy goni mnie czas. SKŁADNIKI 1 opakowanie ciasta francuskiego grzyby lub pieczarki (wcześniej lekko podduszone) 1 opakowania sera feta pasta ajvar ---> przepis KLIK (pastę można zastąpić ketchupem, przecierem pomidorowym lub pesto) przyprawy (użyłam gotowej mieszanki przypraw, w skład której wchodziły: oregano, czosnek granulowany, p... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...