Dzisiejszy przepis był robiony jeszcze w Polsce przed wyjazdem. Na razie nie stworzyłam niczego nadającego się na bloga, ale mam nadzieję, że niedługo mi się to uda :) Póki co przedstawiam pomysł na pyszny świeży szpinak ze zdrowym łososiem. TAGLIATELLE W SOSIE ŚMIETANOWO-SZPINAKOWYM Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM (składniki na 4 porcje) - 250 gram makaronu tagliatelle - 150 gram świeżego szpinaku (chociaż polecam więcej, makaron powinien być cały zielony ;) ) - 150 gram łososia wędzonego - 200 gram śmietany 12% -... czytaj dalej...
hej, bardzo ciekawy blog :)co robisz w USA? pojechałaś turystycznie, czy może na jakąś wymianę?:)
Biorę udział w programie Work and Travel, to jest taka jakby wymiana, w której fundacja organizuje pracę osobom z zagranicy. Tak więc najpierw pracuję przez 3 miesiące a później będę zwiedzać :)