Przepis na : śniadanie
Komosa ryżowa, czyli quinoa może stanowić świetny substytut tradycyjnej owsianki, którą zna już chyba każdy. Smakuje równie wyśmienicie i na pewno oryginalnie. Zbliżający się sezon na truskawki powoli zmusza mnie do wykańczania owoców zamrożonych w ubiegłym roku. Stąd też komosanka jest nie inna jak truskawkowa . Dodatkowo truskawkowy akcent intensywnie podkreśla puder truskawkowy z liofilizowanych owoców od marki Flavor Factory ❤️ Składniki: 50 g komosy ryżowej (Flavor Factory) 100 ml mleka roślinnego&nb... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...