Pikantna pasta z soczewicy, czyli jak wykorzystać resztki;)

Pikantna pasta z soczewicy, czyli jak wykorzystać resztki;)

Pikantna pasta z soczewicy, czyli jak wykorzystać resztki;)

Przepis na : śniadanie

Zostało mi z obiadu kilka łyżek ugotowanej zielonej soczewicy i uduszonych z cebulą i przyprawami pieczarek. Pomyślałam, że najprościej będzie przerobić je na pastę. Pasta wyszła rewelacyjna do tego stopnia, że zachwycił się nią nawet mój mąż, który fanem soczewicy raczej nie jest;) Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowa Kuchnia Sowy

Autor

KuchniasowyKuchniasowy

Zdrowo, ale bez fanatyzmu. Kuchnia bez pszenicy, białego cukru, sporo dań bezglutenowych, składniki o niskim ig (raczej).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, zdrowe, zielona soczewica, śniadania, cebula, śniadanie, wegetarianskiego, bezglutenowe, pieczarki, obiad, pieczarki do obiadu, zdrowe obiady

Inne przepisy z Zdrowa Kuchnia Sowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.