Ekologiczne drożdżówki z rabarbarem i imbirem Symbio pod migdałową kruszonką
Ekologiczne drożdżówki z rabarbarem i imbirem Symbio pod migdałową kruszonką
Ostatnio zdałam sobie sprawę z tego, że na blogu nie ma jeszcze żadnego przepisu z rabarbarem. A przecież jest on teraz "na czasie", można go dostać na każdym straganie pod blokiem. Smak rabarbaru to zdecydowanie smak lata. Niektórym kojarzy się on wyłącznie z niezbyt smacznym, kwaskowym kompotem z dzieciństwa. Ale rabarbar jest wszechstronny i możemy go wykorzystać do przygotowania wielu pysznych wypieków, lemoniad czy lodów. Niedawno odkryłam, że wspaniale się komponuje z imbirem i odrobiną brązowego cukru, co ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zawsze głodna!
Autor
zawsze-glodna
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
budyń, imbir, drozdzowka, drożdżówki , ciasto, tarta, sok, zdrowe przepisy, ciasto na niedziele, mleko w proszku, bez pieczenia, ciasto orkiszowe, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto z bezami, pyszne ciasto, ciasta z masa, ciasto z masa, tarta na słodko
Inne przepisy z Zawsze głodna!
Dodaj komentarz