Pyszne i soczyste kawałki piersi kurczaka. W prosty sposób przygotowane kąski piersi kurczaka to świetny dodatek do potraw z ziemniaków, kasz, ryżu. Mięso dzięki marynowaniu jest bardziej soczyste, delikatne i miękkie. Cząstki kurczaka podasz także do domowego hamburgera czy wrapów. Posiekane kawałki będą świetnie smakować podane w daniu jako enchilada z kurczakiem. Idealne, soczyste kąski kurczaka, które podasz do dipów, frytek, pieczonych warzyw. Spróbuj mój sos czosnkowy lub sos tysiąca wysp . Rewelacyjnie ko... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...