Przepis na : śniadanie
Smalec z fasoli lub pasta z fasoli to proste i pyszne smarowidło na kanapki. Podasz ją na kanapki z dodatkiem świeżych lub marynowanych warzyw (ogórki kiszone, papryka marynowana), jako przekąskę na imprezowym stole lub pomysł na szybki wege podwieczorek. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam mój sprawdzony i najlepszy przepis na smalec z fasoli. SKŁADNIKI: 400 g fasoli z puszki 3 łyżki zalewy (z fasoli z puszki) 2 cebule – 145 g 2 łyżki oleju sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: Fasolę z puszk... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...